Jedan od najstarijih nezavisnih stvaralaca kozmetičkih proizvoda u Engleskoj, Morgan’s Pomade je osnovana 1873. Danas se Morgan’s Pomade nalazi u mnogim zemljama širom svijeta i sažet je prikaz starinskih vrijednosti u kombinaciji s najnovijim tehnologijama, koji svojim klijentima donosi visoko kvalitetne kozmetičke usluge za kosu i kožu.

Iz našeg proizvodnog pogona u prekrasnom primorskom odmaralištu Whitstable, u Kentu, razvili smo širok spektar proizvoda za stiliziranje i njegu kose s naglaskom na kvalitetu i prirodne sastojke. Kao obiteljska tvrtka, poslovna etika ostaje vjerna načelima izvrsnosti, cjelovitosti i vrijednosti a to je i razlog zbog kojeg je Original Pomade (izvorna pomada) tako uspješna.

Sada, šest generacija kasnije raspon Morgan’s-ovih proizvoda je vrlo raznolik pa u kolekciji postoje proizvodi za tamnjenje kose po kojima je brend i postao poznat, veliki izbor kozmetičkih proizvoda za muškarce i žene, uključujući i muške ”barbering” proizvode, te proizvodi za njegu kose i kože.