Sve za čim žudi lijepa kosa.

Izvorna ljepota

Današnji pojam ljepote poznaje samo savršenstvo, bez nedostataka, bez nesavršenosti, bez godina. Takav je pojam ljepote čudan i neprikladan za ljepotu čovjeka. Kako u Medaviti zamišljaju ljepotu? Ljepota sa sobom nosi puno toga – žena je lijepa sa svojim različitostima, sa svojim godinama i sa svim svojim nedostacima. Važno ih je prepoznati i istaknuti kroz ljepotu koja na taj način ostaje stvarna, svjesna i izvorna osobina.

Prirodan stil

„Prirodan stil“ ne znači samo konačni rezultat Medavitinih proizvoda.
„Prirodan“ je njihov način da ne kompliciraju postupak primjenjujući kemiju te je prirodna njihova tvrdnja da ponekad najstarije recepture donose upravo najjednostavnija rješenja za moderne estetske probleme. „Prirodna“ je želja da se u Medavita proizvodima ogleda onaj pravi iskonski dio čovjeka.

Znanost kontrolira prirodu.
S ljubavlju.

Svaki Medavita proizvod savršeni je spoj ljekarničkih znanja i suvremenog znanstvenog pristupa. Još od samog osnutka prije 50 godina, u Medaviti nisu prihvaćali kompromise između rezultata i prirodnih svojstava. Daju prednost etičkim, prirodnim i potpuno obnovljivim izvorima. Ljekovite biljke sadržane u Medavita proizvodima potječu iz najudaljenijih dijelova zemaljske kugle kako bi bili sigurni da u proizvodnji koriste samo najbolje, iz nizina planinskog područja Oberland Bernese do šuma Šri Lanke, preko obronaka planine Fuji i obrađenih polja otoka Martinik. Nakon toliko putovanja, danas su u Medaviti ponosni da su njihovi proizvodi oduvijek proizvedeni u skladu s prirodom te da nisu preko noći postali „organski“ u skladu s najnovijim trendovima u kozmetici.