Endless Summer

Macadamia Professional Endless Summer
Beskrajno ljeto je za većinu nas samo san. Sa Macadamia Professional Endless Summer kolekcijom taj osjećaj možete imati tijekom cijele godine. Pakiranje, miris kokosa i blagotvorne formulacije proizvoda pomoći će vam da oživite san o beskrajnom ljetu.
Ovi proizvodi su dizajnirani da štite kosu od kovrčanja, zadržavaju vlagu i štite od štetnih ljetnih faktora: sunca, soli i klora. Svi proizvodi sadrže naš ekskluzivni PRO OIL COMPLEX.
Proizvodi iz Endless Summer kolekcije vam daju mogućnost da svojim klijentima pokažete prednosti njege i zaštite kose od štetnih vanjskih utjecaja. Kolekciji smo također dodali i specijalnu ”limited edition” No Tangle četku u bojama proizvoda.

Endless Summer kolekcija se sastoji od 4 proizvoda:

Sun & Surf šampon / 236 ml – lagani šampon za svakodnevnu upotrebu koji hrani i jača kosu te štiti protiv štetnih utjecaja iz okoline. Nježno čisti kosu od soli, klora i naslaga proizvoda. Sprječava kovrčanje i štiti kosu od vlage. Obogaćen ekskluzivnim PRO OIL COMPLEX-om.
Sun & Surf regenerator / 236 ml – regenerator za obnavljanje koji štiti kosu od vlage iz zraka i štetnih UV zraka. Obogaćen ekskluzivnim PRO OIL COMPLEX-om koji štiti kosu od gubitka vlage i njeguje od štetnih vanjskih utjecaja. Kosa je hidratizirana i zaglađena.
Sun Shield Dry Oil Veil / 125 ml – tretman u spreju za zaštitu kose prije izlaganja suncu koji štiti i stvara zaštitni sloj protiv štetnih sunčevih zraka. Obogaćen ekskluzivnim PRO OIL COMPLEX-om koji hidratizira kosu i sprječava ispiranje boje, štiti kosu od suhoće i oštećenja. Čini kosu sjajnom i zaglađenom.
After Sun Leave-In Repair / 125 ml – obnavljajući regenerator u spreju koji se ne ispire, trenutno se upija i njeguje kosu tijekom ljetnih mjeseci. Obnavlja kosu izloženu suncu i štiti od budućih oštećenja. Hidratizira folikulu, kosa je vidljivo jača, zdravija i sjajnija. Obogaćen ekskluzivnim PRO OIL COMPLEX-om.

Prikazuje se 5 rezultata