Éprouvage – gdje je znanost dokazana a Vaša kosa pokazuje rezultate

Primjenili smo znanost progresivnih biljnih stanica na njegu kose u borbi protiv pojave ispadanja i starenja kose, čak i prije pojave prvih simptoma. Uz klinički testiran sustav aktivnih sastojaka, uključujući egipatski Blue Lily – uzgojen zbog svojih svojstava sprječavanja starenja i balansiranja kože i Redensyl® – smanjuje pojavu ispadanja kose i do 17 % te promiče pojavu do 214 % više vlasi, éprouvage režim rezultira zdravim vlasištem te debljom i punijom kosom. Mi smo prvi profesionalni brand koji primjenjuje moć biljnih stanica kao prevenciju protiv starenja u njezi kose.

Éprouvage ključni sastojci

Svaki éprouvage proizvod je dizajniran da čuva postojanost boje, ne sadrži sulfate, gluten i parabene te ne uzrokuju štetne posljedice. Proizvodi sadrže ključne aktivne sastojke koji potiču njihovu učinkovitost i djelotvornost za kosu i vlasište.

Redensyl®
Kombinira dvije patentirane molekule koje ciljaju na vlasište i stvaraju najbolje okruženje kako bi se za 17% smanjilo ispadanje kose i kako bi se pospješila pojava do 214% novih vlasi. Redensyl® ne uzrokuje niti jednu sekundarnu nuspojavu kao neki lijekovi na tržištu, kao što su svrbež, osip, crvenilo, vrloglavica, brzi/neravnomjerni otkucaji srca, nesvjestica, bol u prsima, dobivanje na težini i umor.

Progresivna tehnologija biljnih stanica – zdrava kosa i vlasište počinju na staničnoj razini koja uključuje:

  • Aktivne biljne stanice Egyptian Blue Lily – uzgojene zbog svojih svojstava sprječavanja starenja i balansiranja kože. Ova pametna stanična terapija bolje predviđa i usporava proces starenja.
  • Ekstrakt francuskog hrasta – visoko koncentrirane antioksidativne molekule koje neutraliziraju slobodne radikale i smanjuju štetne posljedice oksidativnog stresa uključenog u kožu.
  • Keratin iz biljaka, soje i riže – brzo se apsorbira u kosu bez ostavljanja naslaga i pomaže pri jačanju slabe i oštećene kose.