Dostava – FRIZ VIR

Dostava

Dostava

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču. Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti trgovca kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio trgovac ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku. Trgovac se obavezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija.

Vrijeme dostave

Sve narudžbe šaljemo brzom poštom i vrijeme isporuke je uglavnom unutar 2 radna dana. Sve narudžbe zaprimljene do 14:00 sati biti će poslane tog dana. Izuzetak su neradni dan (nedjelja i praznici) kada nismo u mogućnosti slati narudžbe. Narudžbe zaprimljene na neradne dane će biti poslane prvi radni dan poslije toga.

Cijena dostave

Za sve narudžbe vrijednosti preko 100,00 KM dostava je besplatna. Za sve narudžbe vrijednosti manje do 100,00 KM trošak dostave snosi kupac i on iznosi 6,00 KM.